2011. október 31.

Halloween:)

Kellemes Halloween-t mindenkinek!:)
Ma egy (pontosabban két) halloweeni ruhát terveztem. Egy szellemeset és egy boszisat, de megjegyzem ezek nem igazán jelmezek... Sajna csak úgy fértek el mindketten egy lapon, hogy az egyik tapossa a másik lábát... :/ :D
A szellemes:
A póló rövidujjú, szürkés színű, és egy szellem van rajta. A miniszoknya fekete, és sok-sok apró szellem díszíti, az öv fehér, és sokszor rá van írva, hogy "ghost" (vagyis szellem).
Hosszú térdig érő fekete zoknit visel a "modellem", egy tornacipővel, ami szürke, tele van 'halloween' meg 'ghost' feliratokkal és szellemekkel:)
Kiegészítők:
-kulcsos hosszú nyaklánc
-fekete szellemes táska
-szemüveg:DD

A boszorkányos:
Ez egy miniruha, a felső része fűzős, fekete, és zöldes színű pókok vannak rajta kétoldalt. A szoknya lila színű, és buggyos-fodros. A harisnya természetesen lyukacsos, a lábbeli pedig egy hegyes orrú, fekete magassarkú boszicsizma :)
Kiegészítők:
-pókos karkötő
-szürke kesztyű
-pókos nyaklánc
-és persze FEKETE KÖRMÖK :)

1 megjegyzés:

Névtelen írta...

különleges a blogod. nem tudom, hogy milyen idős vagy, minden esetre szerintem elég fiatal. ennek ellenére elég sok mindent tudsz a divatról és a világáról. nagyon ügyes vagy. kitartást ahhoz, hogy elérd a céljaid és álmaid.
p.s.: úgy látom nem csak én ismerem a polyvore-t:)