2010. július 29.

29.ruha

Mai ruhám neve: Pink Super Mini (Rózsaszínű Szuper Mini). Jó kis név, nem igaz?
Na, de nézzük csak:
A ruci felső mellrésze zöld és barna csíkos. Utána jön a fő része, ami rózsaszínű, és az alján zöld szegély van, sárga és barna mintákkal.
És mindezekre még rájön egy hosszú barna selyemcsík, amit átvetve hord a modell, a vállán. Alul megkötős, de ez a rajzon nem látszik.
Ezen kívül természetesen kiegészítők is vannak a képen: egy rózsaszínű virág, a modell hajában; egy rózsaszínű-sárga gyöngyös nyaklánc; sok-sok színes karperec; egy rózsaszínű karkötőszerű pánt, amit a csaj a válla és a könyöke közti kar részen hord.
Cipője nincs. Szegényke mezítláb van :(
Igazából inkább nyáron érdemes hordani ezt a ruhát! Miniruha, és igen különleges! Nekem éppen ezért tetszik :)
In English:
The creation of the day: Pink Super Mini. Funny, isn't it?
So, let's see:
The upper part has a green and brown stripe pattern. Then the main part is PINK, and there is a green stripe with yellow and brown elements on the bottom.
And on the top of it, there is a long and brown silk scarf hanging sidelong on the model. It can be tied on the bottom, but you cannot see it on my drawing.
There are some accessories of course: a pink flower in the model's hair, a pink-yellow beaded necklace, lots of colorful bangles, and a pink bangle-like stripe on the upper arm.
No shoes, well, she has bare feet...
It is more a summer clothes, mini and very special dress, so I like it very much.